Objeqt presteert en ontzorgt!

De Q in onze naam staat voor quality, oftewel kwaliteit. Door onze persoonlijke aanpak en servicegerichtheid kunt u ons met een gerust hart inzetten als een verlengd visitekaartje van uw organisatie. Wij bieden op-maat oplossingen die zich direct vertalen naar winst. Tijdwinst en voordeel.

Door aansprekende presentaties te vervaardigen maken we niet alleen uw omloopsnelheid meetbaar beter en uw opdrachtgever tevreden en trots, maar zorgen we er tegelijkertijd ook voor dat u uw handen kunt vrijhouden voor hetgeen u goed in bent: het daadwerkelijk verkopen en verhuren van objecten. In Objeqt heeft u dus een professionele partner die uw belangen deelt!

Complete en onovertroffen woonbeleving

Sinds 2008 hebben wij ons bedreven in het vervaardigen van aansprekende fotoreportages en praktische plattegronden. We bouwen interactie op met potentiele kopers en huurders door het maken van 360 graden foto’s en virtuele tours. Hoogtefoto’s bieden een niet te onderschatten onderscheidend vermogen. Onze videoproducties en artist impressions vervolmaken de ultieme woonbelevenis.